fbpx

Broadway nails ImPress manicure

imPress, een nog totaal onbekend merk voor mij. Ik was er heel benieuwd naar, in dit artikel vertel ik je mijn bevindingen.

De nagels zitten verpakt in een plastieken nagellak potje. Je hoef enkel de dop eraf te draaien.

Er zitten zeker meer dan genoeg nagels in. Je hoeft voor deze manicure geen lijm te gebruiken. Binnenin de nagel zit een kleverig laagje. Het verwijderen gaat ook heel gemakkelijk. Je kan ze er gewoon afpellen zonder je nagels te beschadigen.

Er zit een doekje bij die de overige nagellak en olie resten verwijderd. Hierna kies je welke nagel het beste past, liever een beetje te klein dan iets te groot. Daarna doe je het plastiekje van de nagel en plak je hem erop, enkele seconden drukken en de nagel blijf lang zitten.

Als je ze wilt bij vijlen kun je dat doen met dit kleine vijltje.

Mijn nagels waren eens uitzonderlijk heel lang. Daardoor is er een uitgroei te zien. De nagels zijn niet te lang, ze zijn ideaal van maat.

Voordelen

  • Geen lijm nodig
  • Blijft lang goed zitten
  • Gemakkelijk en snel eraf te halen
  • Perfecte lengte

Nadelen

  • Hmmm, ik vindt geen nadelen!

 

Je kan hem kopen als je niet te lange en makkelijk aan te brengen nagels wilt.

Je laat hem beter staan als je geen valse nagels wil.

Prijs: € 9,95

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren