fbpx

Door http://www.thespotlight.be te bezoeken gaat u akkoord met de disclaimer.

Alles die gepubliceerd wordt is zelf geschreven en enkel voor http://www.thespotlight.be bestemd.

Alle foto’s voor reviews en artikels zijn zelf genomen tenzij anders vermeld.

Wanneer er foto’s van PersBureau’s gebruikt wordt, wordt dit niet altijd vermeld er is altijd een onderlinge toestemming van de PersBureau’s.
Wij gebruiken enkel de foto’s van hen als wij er toestemming voor krijgen deze te downloaden.

 

Wanneer er ergens in de naam van The Spotlight wordt gereageerd of zich voorgedaan als The Spotlight zonder dat wij hiervan af weten en zonder toestemmingen is dit illigaal en strafbaar.
Er worden dan ook verdere stappen ondernomen.

Foto’s gebruiken op andere websites of voor openbaar gebruik zonder duidelijke vermelden naar http://www.thespotlight.be en mits toestemming van The Spotlight.be.
Waneer er geen toestemming is, is er sprake van schending van de auteursrecht

Het is mogelijk dat artikels fouten bevatten.
Ook kunnen er misverstanden optreden in artikels wanneer dit gebeurt excuseren wij ons hier voor.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor reacties van lezers die u kunnen schadigen.
Wanneer wij iets dergelijks ontdekken in de reacties zullen wij dit verhelpen.

The spotlight.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites.

The Spotlight.be is met veel zorg samengesteld gelieve dit dan ook te respecteren. 

 

 

The Spotlight.be respecteert uw privacy

The Spotlight.be hecht belang aan de privacy van de lezers. Ofschoon de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Alleen bij het plaatsen van reacties moet een naam en e-mailadres worden ingevuld. Enkel de naam wordt gepubliceerd dit hoeft niet de volledige naam te zijn initialen alleen is genoeg of een nickname. Een e-mail is wel verplicht maar deze wordt niet gepubliceerd in geen enkel geval tenzij anders vermeld. In dit geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Ingevolge de bepalingen van deze wet, heeft U het recht alle gegevens op uw naam in te kijken, te wijzigen en te verwijderen volgens de voorwaarden voorzien in de wet. U kunt zich, gratis en op aanvraag, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens met het oog op direct marketing. Om gebruik te maken van dit recht, richt U zich tot The Spotlight op volgend e-mailadres: info@thespotlight.be. Alleen al door het feit dat hij op deze website een formulier met zijn persoonlijke gegevens en om deze te gebruiken voor intern beheer. Intern beheer bevat : wanneer u een mail stuurt naar ons gebruiken wij uw e-mailadres enkel om u terug te mailen.
Dit wordt in geen enkel geval doorgegeven tenzij anders vermeld.
 
 
 
Nog vragen ? 
Dan mag u ons altijd contacteren door op contact hierboven te klikken.
 
Follow on Bloglovin

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren