fbpx

Welkom bij The Spotlight ! Hier vind je voornamelijk beauty artikelen maar ook een beetje fashion, lifestyle en reizen. The Spotlight is begonnen op 1 augustus 2011. Bij vragen kan je mij contacteren, en vergeet ons niet te volgen 😉 . Voor vragen i.v.m. adverteren kan je ons contacteren via de pagina contact.

Onderscheidingen 

  • Bourjois Ambassadrice 2012 (Bloggin’ Cherie)
  • 2B Ambassadrice 2012 
  • Bourjois Ambassadrice 2013 (Bloggin’ Cherie)
  • Bourjois Ambassadrice 2014 (Bloggin’ Cherie)
  • Bourjois Ambassadrice 2015 (Bloggin’ Cherie)

Adverteren

Het is mogelijk om te adverteren bij The Spotlight. U kunt mij contacteren via de pagina contact. Normaal krijg je binnen de 2 werkdagen antwoord op uw mail.

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in vorm van een artikel. Dit wordt het meeste toegepast en trekt ook het meeste bezoekers. De link van het artikel wordt automatisch gedeeld op onze Facebook pagina en op onze Twitter. Wij proberen zoveel mogelijk advertorials te plaatsen die in het thema van de blog past, zo kunt u ook het beste uw doelgroep bereiken.

Advertentie

Een advertentie is een afbeelding met link die in de zijbalk etc. staat. De afmetingen van de advertenties wordt met ons overlegd. Het is ook mogelijk een advertentie te laten verschijnen bij het binnenkomen van de blog (pop-up venster).

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren