fbpx

Xavies’ Granovie

Granola is het gezonde alternatief voor cornflakes. Ik heb heel wat granola’s geprobeerd maar die van Xavies’ Granovie is mijn favoriet.

Xavies’ granola is huisgemaakt en super lekker! Elke morgen eet ik een beetje granola met yoghurt en fruit. Mijn favoriet is de double-chocolate. Zo eet ik elke dag toch een beetje heerlijke chocolade.

Er zijn allerlei soorten. Er is zelfs granola zonder suiker!Het is artisanaal gebakken in de oven met een mengeling van granen en zaden. Het is een echte aanrader om Xavies’ granola eens te proberen!

Meer info op Xavies.be

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren