fbpx

Kerstcadeautjes van Mill & Mortar en Or Tea?

Een smaakvol cadeautje hoeft niet altijd duur te zijn. Deze last-minute cadeausuggesties van Mill & Mortar en Or Tea? zijn zo mooi, zo smaakvol en zo hartverwarmend dat het bijna zonde is om ze weg te geven. Bijna. Want voor zo’n zacht prijsje koop je gewoon voor jezelf een extra exemplaar!

Mill & Mortar heeft het allemaal. De looks én de smakelijke inhoud. Ontpop jezelf tot de perfecte gast door met dit cadeautje indruk te maken op de gastheer en/ of -vrouw. In deze juweeltjes van verpakkingen zitten de heerlijkste blends met biologische amandelen. Klein cadeautje, big impact.

Deze Or Tea? Golden Apple Pie thee is de drinkbare versie van je grootmoeders appeltaart. Je moet ‘m drinken om het te geloven. In je tas zorgt de thee ook nog voor een special effect: de fruit-infusie zit gehuld in een glinsterend goudpoeder dat aan het oppervlak van je kopje drijft.

Heb je dus nog geen idee wat je als kerstcadeau kan geven? Probeer dit jaar eens thee onder de kerstboom te leggen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren