fbpx

Fleur je huis op met een wereldkaart!

Reis je graag en heb je graag iets decoratief aan de muur? Dan is deze wereldkaart wel iets voor jou.

Onlangs was ik op zoek naar een mooie afbeelding om boven het bed op te hangen. Ik kon nergens vinden wat ik zocht. Tot ik deze wereldkaart van wereldkaarten.nl tegenkwam. Het perfecte plaatje om boven bed te hangen. Zo kan ik alvast dromen van de volgende reis bestemming.

Ik heb gekozen om geen vlagjes te prikken. Deze keuze heb je bij het aankopen van de wereldkaart. Je kan dan op elke bezochte plaats een vlagje zetten. Er was ontzettend veel keuze in afwerking. Zo kan je kiezen voor canvas prints maar ook voor een foto op hout. Ik heb hier gekozen voor een canvas print.

Deze wereldkaart is gemaakt van vingerafdrukken. Onderaan staat het onderschrift ‘Make sure you leave your mark on the world!’. Het kader wordt op maat gemaakt en super snel geleverd. Er zitten zijn al haakjes voorzien, dit maakt het super gemakkelijk om op te hangen.

Binnenkort ga ik nog wat kamers decoreren. Dan kies ik zeker terug voor een foto of print. Zo’n grote canvas print past perfect in verschillende ruimtes zoals woonkamer of slaapkamer.

Heb jij een foto boven het bed hangen?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren