fbpx

Lekkere saus met Lacroix

Heb jij al eens een fond gebruikt voor je saus? Door de fond van Lacroix te gebruiken krijgt je saus nog meer smaak.

Ik heb onlangs 5 fonds van Lacroix uitgeprobeerd. Het bereiden van de gerechten kon je volgen op mijn Instagram Stories. Heb je het niet gezien? Kijk dan zeker tussen de highlights.

Als eerste maakte ik varkenshaasje met portosaus. Hiervoor heb ik de runderfond gebruikt.

Met de visfond heb ik een béarnaise saus gemaakt. Dit heb ik geserveerd bij zalm.

Kalfsfond is perfect voor een pepersaus. Ik maakte het met wortelen en frietjes.

Champignonsaus is mijn favoriete saus. Ik smaakte dus meteen verschil met de gevogeltefond. De saus had meteen veel meer smaak. Ik bakte een Ierse Rib-eye met een champignonsaus.

De fond van Lacroix geeft echt meer smaak aan de saus. Het is vanaf nu ook standaard te vinden in mijn keuken.

Gebruik jij een fond?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren