fbpx

Catrice Astrology


De feestdagen komen er bijna aan. Catrice heeft een prachtig pallet uitgebracht voor deze feest periode. Je mooiste make-up look maken voor kerst en nieuwjaar is natuurlijk één van de leukste momenten.

Het pallet is bedrukt met subtiele en elegante afbeeldingen van sterrenbeelden. De kleurtjes zijn heel natuurlijk maar toch feestelijk. De sterrenbeelden doen je toch wat wegdromen naar de toekomst. Dat is ook de boodschap die Catrice wil meedelen.

Bij de collectie zitten ook nog enkele lipglosses. Ik testte er twee uit. Ze blijven super goed zitten! De verpakking is super feestelijk, met een touch of gold. Helemaal klaar om te stralen tijdens de feestdagen.

Het pallet doet ook super goed z’n ding. De highlighter heeft een mooie glitter maar toch niet te opvallend. Ik ga dit pallet zeker nog na de feestdagen gebruiken.

Weet jij al welke make-up look je zal maken?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren