fbpx

Eucerin Dermopure

Je huid verzorgen is heel erg belangrijk! Iedereen heeft ooit in z’n leven wel al eens te maken gehad met acné. Het komt namelijk voor bij 70 tot 80% van alle 12-tot-25 jarigen. Je huid goed verzorgen is dus sterk aangeraden. Ik testte de nieuwe producten van Eucerin uit!

Acné komt niet enkel voor bij jongeren. Zeker 20 tot 40% van de volwassen, vooral vrouwen, heeft er wel eens last van. Niemand heeft het graag. Daarom is het zeer belangrijk om je huid goed te verzorgen. Acné is ook één van de belangrijkste reden om eens langs te gaan bij een dermatoloog.

Toen ik van de nieuwe producten van Eucerin hoorde kon ik niet wachten om het uit te proberen. Dermopure is een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten voor de acnegevoelige huid. Alle producten zijn in samenwerking met dermatologen ontwikkeld. Het zou je huid dus helpen om de acné te bestrijden.

Het Dermopure gamma bestaat uit 3 verzorgingsproducten en 3 reinigingsproducten. Ik ging ze alle 6 uitproberen.

Eerst en vooral begon ik met mijn huid te reinigen. Ik bracht de Dermopure reiniginggel aan. Deze gel verwijdert het teveel aan talg. Er zit Salicylzuur in het product. Dat is een gekend product om acné tegen te gaan. Mijn huid voelde super zacht na het gebruik van de gel.

Als tweede stap gebruikte ik de Dermopure Micellair Water. Het is een zacht water die je huid extra reinigt. Ik gebruik het ook vaak om snel mijn make-up te verwijderen. Het viel mij op dat ik na het reinigen geen droge huid heb. Vaak voelt mijn huid trekkerig aan na het gebruiken van een reinigingswater.

1 à 2 keer per week gebruik scrub om grondig te reinigen. De scrub maakt verstopte poriën grondig schoon, voorkomt mee-eters en verfijnt de huidkorrel. Na het gebruik van de scrub voelt mijn huid weer helemaal schoon. Acne heeft dan helemaal geen kans meer.

Als verzorging gebruik ik deze producten. ’s Morgens gebruik ik de Dermopure Mat. Het is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Deze crème gaat acht uur lang het glimmen van de huid tegen. Niets is zo vervelend als een glimmende huid. Je make-up verdwijnt ook veel sneller op een vette huid. Deze crème zorgt er echt voor dat de huid matter wordt. Naast het matterende effect helpt het natuurlijk ook tegen acne. Het vezacht irritaties, vermindert kleine puistjes en voorkomt roodheid.

Wanneer ik meer last heb van onzuiverheden gebruik ik de Dermopure Hydra. Deze crème gaat uitdroging door een acnebehandeling tegen. Het laat vooral de huid kalmeren. Deze crème wordt het beste na een acnebehandeling ’s morgens en ’s avonds aangebracht.

Elke avond gebruik ik de Dermopure K10. Dit product pakt de puistjes en zwarte puntjes aan. Het unieke product bevat 10% Hydroxy Complex, een combinatie van keratolytische agentia. Dit bevat voornamelijk ingrediënten die in de andere producten ook terug te vinden zijn. Het vermindert onvolkomenheden en voorkomt dat die opnieuw de kop opsteken. Je brengt dit product best eenmaal per dag aan.

Bij elk product heb ik de ingrediëntenlijst bekeken. In geen enkel product heb ik slechte stoffen of parfum gevonden. Er is geen parfum gebruikt voor de producten. Ondanks er geen parfum inzit hebben ze een goede geur. De naam Dermopure is dus helemaal perfect voor deze producten.

Ik ben alvast helemaal overtuigd over de werking van Dermopure. Wil jij nog meer te weten komen Dermapure en acnebehandelingen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op hun microsite. Deze site staat helemaal in het teken van acne.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren