fbpx

De ultieme koffiebeleving met Jacqmotte

Mijn ideale start van de dag? Dat eerste kopje koffie in de ochtend. Ik ben steeds opzoek naar nieuwe koffiesmaken.

Het gamma van Jacqmotte is in een modern jasje gestoken. Ze doen er alles aan om koffieliefhebbers een unieke smaakbeleving te laten ervaren.

Ik probeerde de Jacq Iconic Blend. Een blend die het karakter van elk type boon tot leven brengt, zonder de harmonie van de blend te verstoren. De smaak van deze koffie is chocolade, fruitig en licht kruidig.

Jacqmotte heeft sinds kort een nieuwe webshop. Je hoeft je huis niet meer uit om koffie te halen. Op de website zijn er heel wat tips te verkrijgen voor koffieliefhebber.

Hun meester-koffiebrander gaat pas aan de slag nadat je een bestelling geplaatst hebt. Je krijgt een hoogstpersoonlijke, uiterst verse JACQ koffie die meteen na het branden naar je wordt opgestuurd. Hoe korter de tijd tussen het branden en je eigen koffiemoment, hoe rijker de koffie-ervaring.

Ik start mijn dag tegenwoordig met een tasje Jacqmotte. Bestel zeker jouw koffie op de webshop van Jacqmotte.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren