fbpx

Opening KIABI Brugge

Donderdagavond was ik uitgenodigd om naar de opening van de nieuwe KIABI winkel in Brugge te gaan. Eerlijk gezegd kende ik de winkel helemaal niet. Ik was dus heel nieuwsgierig naar de collecties. Op naar Brugge!

©Bram Laebens

Toen ik in de Steenstraat in Brugge kwam viel de winkel al snel op. Er hingen namelijk ballonnen buiten. De winkel is heel groot maar het deed mij al heel snel denken aan die andere grote winkel met budgetvriendelijke prijzen. Eigenlijk is het gewoon de Franse versie. De gelijkvloers zijn enkel voor de vrouwen. Meteen zag ik al wat leuke stuks hangen. Maar eerst rondkijken wat er allemaal is. Er is voor ieder wat wils. Zo is er beneden een grote afdeling voor de mannen. Maar er is ok heel wat leuke kinderkledij.

©Bram Laebens

Na het verkennen was het natuurlijk tijd om te shoppen! Er waren wel wat stuks die eruit sprongen voor mij. Zo zijn er heel wat truien. Zalig, want ik ben al even opzoek naar een warme en oversized trui voor deze winter. Die heb ik daar gevonden. Daarnaast heb ik ook twee blazers, blousetjes, een muts en natuurlijk een sjaal gekocht. Het kan heel koud gaan worden deze winter, dan is een sjaal zeker niet overbodig.

©Bram Laebens

Het was een geslaagde avond! Ik ga er zeker nog eens terug. Tot en met morgen krijg je 10% korting in de winkel en op de webshop. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘KIABIBRUGGE10’.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren