fbpx

Aftellen naar Kerst met Rituals

Het is eindelijk zover! De adventskalenders van Rituals zijn terug. Dat is echt wel het moment dat Kerst niet zo ver weg meer is.  Niets is leuker dan aftellen naar Kerst met elke dag een cadeautje.

Het is fantastisch om cadeau te geven. Geniet van de kleinste dingen in het leven, dat lukt zeker met Rituals. Ook dit jaar zijn er weer 2 soorten adventskalenders verkrijgbaar. De kalenders bevatten beiden 24 luxe cadeaus inclusief 4 kleine kaarsjes. Zo kan je elke zondag een nieuw kaarsje aansteken.

Deze prachtige kalender is in 3D én heeft lichtjes. Zo heb je er nog eens een leuke kerstboom bij.

Haast je dus snel naar de website van Rituals. Daar zijn de kalenders vanaf vandaag 3 september te koop. Om het in de winkel te kopen moet je nog even wachten tot oktober.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren