fbpx

De beste vloer voor je droomhuis

Een vloer is zowat het belangrijkste dat er in een huis wordt geplaatst. Het is ook niet zomaar iets wat je snel even beslist. Ik vind het zo fijn om inspiratie op te doen. Je kent het wel, uren lang op Pinterest zitten om naar interieurs te kijken. Dat is zo ontspannend voor mij. Zo heb ik een idee welke vloer er in mijn droomhuis past. Er zijn zoveel verschillende soorten vloeren zo heb je vasttapijt. Het geeft je een warm en het echte ‘thuis’ gevoel. Vasttapijt is handig om te stofzuigen maar het past ook niet in elke ruimte. Je kan het best niet gaan gebruiken in een vochtige kamer, bijvoorbeeld de badkamer. In een badkamer kan je beter gaan voor een vinyl vloerbekleding. Mijn favoriete vloerbekleding is dan ook vinyl. Het is een effen en goed geïsoleerde vloer. En ook niet te vergeten, het is super gemakkelijk om schoon te maken. In geen tijd is alles weer kraaknet. Het kan ook in elke kamer gebruikt worden, van de badkamer tot de woonkamer. Voor de badkamer zijn er speciale modellen die bestendigd zijn tegen water. Na die douche hoef je het enkel af te drogen. Het kan haast niet gemakkelijker. Vinyl bestaat uiteraard niet alleen in kleurtjes. Vinyl is er in verschillende soorten designs, van hout tot steen. En het ziet er ook nog eens luxueus uit! Ik heb leuke designs gevonden bij Carpetright, mijn favoriet is toch het houten patroon. In de woonkamer heb ik graag een tapijt. Liefst nog zo eentje met dikke en lange haren. In mijn woonkamer ligt dit onder de salontafel. Het geeft een warm en gezellig gevoel. Het is ook niet koud aan je voeten wanneer je in de zetel zit. Parket vind ik ook steeds heel klassevol om te plaatsen, dit wordt meestal in de woonkamer geplaatst. Het wordt vaak samengesteld uit twee lagen, een top en onderlaag. Zo blijft het parket zijn vorm behouden en gaat het geen hoogte verschillen gaan vertonen. Parket vraagt wel meer onderhoud dan een andere vloer. De schoonheid die je ervan terug krijgt is het natuurlijk helemaal waard. Ik kan echt eindeloos blijven doorgaan over welke vloeren er bestaan. Maar met mijn favoriete materialen heb je toch even kunnen kennis maken. Denk zeker goed na voordat je een keuze maakt. Het kan je hele interieur er anders laten uitzien.
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren