fbpx

The Ritual of Holi

Rituals heeft er weer een nieuwe collectie bij! Maak kennis met de nieuwste, kleurrijkste Rituals lijn, speciaal ontwikkeld voor tieners: The ritual of Holi.

De inspiratiebron was een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert en uitdraagt dat het leven leuk moet zijn en niet te serieus en dat je als mens authentiek moet zijn en niet perfect. Deze gloednieuwe, innovatieve lijn bestaat dan ook uit geweldige bad- en huidverzorgingsproducten die je wereld liefdevol geur en kleur geven.

De producten van deze collectie bevatten een unieke combinatie van witte lelie en perzikbloesem of de verfrissende combinatie van flamingobloem en roze grapefruit.

Het allerleukste product van de collectie vind ik de ‘Flower Shower Foam’. Het schuim komt er letterlijk uit als een bloem.

Voed je huid na het douchen met de Holi Crackle – Crackling Body Mousse. Het knisperende, verkoelende effect werkt ontspannend terwijl je huid wordt gehydrateerd en gevoed. De mousse is verfrissend, kalmerend en spreekt al je zintuigen aan. En de mousse is gezond: er zitten namelijk geen siliconen, parabenen of minerale oliën in dit product. Je kan je huid ook voeden met de rijke en fluweelzachte Cream on – Body Cream met een zoete geur, die ook heerlijk aanvoelt op je huid.

Er zijn dus heel wat nieuwe producten. Vanaf augustus 2018 kan je de producten kopen in de Rituals winkels of Rituals webshop.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren