fbpx

Thee met een verhaal

Als theeliefhebber ben ik constant op zoek naar nieuwe merken om te proberen. Onlangs kwam ik ‘Thee met een Verhaal’ tegen. Een merk die mij direct aansprak. Ik ging verschillende smaken uitproberen.

Thee met een Verhaal is niet zomaar een theemerk. Het is thee van Jessica, theesomelier. Thee is er in alle soorten smaken, geuren en kleuren. Jessica vindt dat elke thee z’n verhaal heeft. Want geen enkele thee is dezelfde. Ze heeft een nauw contact met de theeboeren uit Japan, Indië en China. Hierdoor kan ze zorgvuldig de thee uitkiezen. Dit maakt het allemaal zo speciaal.

Ik werd helemaal enthousiast door haar verhaal te lezen. Ik moest de thee wel uitproberen én ik ben er helemaal aan verkocht. Je proeft onmiddellijk dat de thee heel kwaliteitsvol is.

Ik probeerde eerst ‘Blueberry Hill’, een witte thee uit Japan. Een goede bron van antioxidanten! Het is ook heel lekker als ijsthee.

De Hemp Tea Chai is zeer fris en toch zoet van smaak. De thee is gemaakt met vezelhennep, je kunt er dus zeker niet stoned van worden. Het is een super lekkere thee, deze ga ik nog vaak drinken.

Tot slot probeerde ik ook de chillax thee uit! Perfect om te ontspannen na een drukke dag.   Het heeft een kaneel, pepermunt en citroen smaak. Er zitten uiteraard nog enkele andere ingrediënten in, maar deze springen erboven uit. Ideaal om tot rust te komen.

Het is zeker eens de moeite waard om ook de website van Thee met een Verhaal te bezoeken. Er is een theeblog waar je tal van lekkere recepten kan terugvinden. Én je kan ook deelnemen aan een workshop.

Wil je meer weten over Thee met een Verhaal? Ga dan zeker eens een kijkje nemen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren