fbpx

De Wijnbox

Onlangs werd ik verrast met deze geweldige doos van De Wijnbox. Perfect om eens nieuwe wijnen te proeven.

Een wijnbox thuis geleverd? Beter kan niet! De Wijnbox is ontstaan omdat het moeilijk is om thuis de ideale wijn te hebben. Er is niemand die een wijnkaart voor je opstelt. Dit probleem heb ik ook al vaak voorgehad. Je hebt een etentje en je wilt een wijn serveren, maar je hebt te weinig kennis om een goede wijn te kiezen. Dat probleem neemt De Wijnbox helemaal weg. Dit is ideaal voor mij.

Je kiest het type die het best bij jou past. Er zijn drie types: avonturier, fijnproever en genieter.

Avonturier is perfect als je graag iets nieuw wilt proberen. Het kan niet gek genoeg zijn!

Fijnproever is voor iemand die houd van lekker eten. Bij het eten hoort een goed glaasje wijn.

Genieter is goed voor, de naam zegt het zelf, de genieter. Na een drukke werkweek even genieten van een glaasje wijn? Dan is deze perfect voor je.

Nadat je het type gekozen hebt wordt het geleverd. Perfect om cadeau te geven, maar ook even goed voor jezelf. Niets is gemakkelijker dan de perfecte wijnen op de deurmat krijgen.

Ik was heel erg enthousiast toen ik van het concept hoorde. Zalig toch om wijnen thuis te krijgen? Het leuke is ook dat het super betaalbaar is.

Toen het aankwam was het tijd om te proeven. Dat ging natuurlijk het beste tijdens een etentje met de blogger van AB Stories Blog. Een gezellig etentje!

De eerste die ik probeerde was de Portugese Maria Bonita. Het etiket ziet er kleurrijk uit. Deze wijn is super lekker en perfect voor bij het eten.

Mijn box is het type fijnproever. Ik had specifiek gekozen voor witte wijn en rosé omdat dit mijn favorieten zijn. De wijnen waren perfect uitgekozen voor mij.

Ik ben heel erg tevreden over de werking en het concept van De Wijnbox. Wil jij ook graag eentje? In mei en juni krijg je 35% korting op een wijnbox. Gebruik hiervoor de code ‘SPOTLIGHT35’.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren