fbpx

De perfecte maten met Hunkemöller

Elke vrouw krijgt ermee te maken, de zoektocht naar de perfecte bh. Het is niet altijd even gemakkelijk om een goede bh en bh-maat te vinden. In dit artikel geef ik je enkele tips!

De juiste bh shoppen begint al met het ontdekken welke soort borsten je hebt. Het klinkt misschien gek maar géén enkele borst is 100% identiek. Daarom is het geen slecht idee om de vorm van je borsten te weten. Dit vergemakkelijkt het vinden naar de perfecte bh. Hunkemöller heeft hiervoor een handige tool. Het duurt amper 2 minuten en je weet welke vorm je hebt. Zeker en vast eens de moeite om te doen!

Er zijn heel wat vrouwen die een verkeerde bh-maat hebben. Dit kan gevolgen hebben voor je lichaam. De bh geeft dan niet de correcte ondersteuning, iets die natuurlijk ontzettend belangrijk is. Het is een goed idee om de borstomvang te meten. Het nummer in een bh-maat is de omtrek en de letter staat voor de borst. Er is een handige maattabel die je helpt de juiste maat te bepalen.

Met deze tools zal je ongetwijfeld een perfecte bh-maat hebben. Lingerie moet comfortabel zitten en je niet storen doorheen de dag. Ga dus zeker opzoek naar een bh die goed aanvoelt voor je. Je zal je dan ongetwijfeld goed in je vel voelen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren