fbpx

The Ritual of Banyu

The Ritual of Banyu, de nieuwe zomercollectie van Rituals. Water en de essentie van het leven staat centraal in deze limited edition.

Deze nieuwe limited edition collectie staat in het teken van water als stromende wijsheid van het leven en de manier waarop de natuur lichaam, geest en ziel reinigt. Deze zomer ga je zeker en vast goed kunnen ontspannen met deze producten.

De geur is een combinatie van zuiverend zeezout met revitaliserende mineralen uit kelp voor een fris en zomers gevoel. Kelp staat bekend om de kalmerende werking op de huid.

In de collectie is er een scrub op basis van zeezout. Gebruik dit één of twee keer per week.

De douchegel is zoals je ze kent van Rituals. Wanneer het in contact komt met water begint het te schuimen. Deze douchegel heeft ook een frisse geur.

De body cream is voor iedere huidtype geschikt. Deze body cream kan ook gebruikt worden als after sun.

Splash mask, een nieuw product in het gamma van Rituals. Dit gezichtsmasker is rijk aan verschillende extracten die de huid laten stralen en in evenwicht brengen. Gebruik dit masker één keer in de week.

Een drinkfles, nog nooit eerder gezien bij Rituals. De fles bevat edelstenen, die staan erom bekend om hun stimulerende en zuiverende werking. Doe er kraantjeswater in en drink de hele dag van gezuiverd water! De drinkfles is ook nog eens heel stijlvol.

Verder bevat de collectie ook nog de standaard producten. Zo is zijn er interieurstokjes, huisparfum, handcrème en handzeep. Deze zomer zal je je helemaal fris voelen, ook in huis!

Alle producten zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics-winkels.

3 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren