fbpx

FitBit Alta HR

Ben je graag bewust bezig met je gezondheid? Of wil je fitter worden? Dan is de Fitbit Alta HR iets voor jou!

Al enkele maanden gebruik ik de Fitbit Alta HR. Ik kan helemaal niet meer zonder. Het is een activity tracker die je motiveert om meer te bewegen. De Fitbit meet je slaap, stappen, hartslag,.. In de app heb je ook de mogelijkheid om je voeding bij te houden.

De verpakking waarin de Fitbit Alta HR wordt geleverd is heel mooi afgewerkt. Het is een doosje met alleen de essentiële dingen. Binnen de paar minuten is het klaar voor gebruik.

De batterij gaat zo’n zeven dagen mee. Soms kan ik er zelfs wat langer mee. De batterij is helemaal perfect.

Het is niet alleen een activity tracker maar je kunt het ook gebruiken als horloge. Berichten, inkomende telefoontjes en agenda meldingen komen er ook op. Je hoeft je telefoon dus niet meer uit te halen. Het nadeel is wel dat je geen telefoontjes kan beantwoorden.

De activity tracker motiveert je om meer te bewegen. Het helpt je echt, want na een uur stilzitten geeft hij een melding om even te bewegen. Er is ook een mogelijkheid om vrienden met een Fitbit toe te voegen, dan kan je elkaar uitdagen om een stappen doel te bereiken.

De bandjes zijn gemakkelijk vervangbaar. Zo kan je voor elke outfit een ander kleurtje hebben. Het is ook heel simpel om het af te kuisen.

Er zijn ook lederen bandjes verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ik ben helemaal fan van deze Fitbit dat ik er eentje cadeau heb gegeven. Van iedereen hoor ik positieve reacties. Het motiveert je om meer te bewegen. Met de Fitbit Alta HR zal je fitter door het leven gaan.

Wil je meer weten over de Fitbit Alta HR? Ga zeker eens kijken op de Fitbit website.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren