fbpx

Basics die je zeker in kast moet hebben

Je kent het wel, je hebt een leuk kledingstuk maar bijna niets past erbij. Dan is een basic kledingstuk je perfecte redder in nood.

Er zijn zo van die onmisbare stuks die je zeker in je kledingkast moet hebben. Soms heb je en speciaal kledingstuk die moeilijk te combineren valt. Dit doe je dan het beste met een basic kledingstuk.

Een simpel t-shirt is onmisbaar in elke kledingkast. Het past bij heel veel kledingstukken. Perfect om te combineren met een zwarte blazer. Je kunt met een t-shirt en een jeansbroek al een prachtige outfit hebben!

Een top, onder een blousetje of een t-shirt. Het kan werkelijk onder elk kledingstuk. Is de hals iets te ver uitgesneden? Dan past een top er perfect onder. Het kan een groot verschil geven aan je outfit. Zeker iets om in je kast te hebben.

Een witte blouse, je kan het meer gebruiken dan je denkt. Het ziet er zeer stijlvol en classy uit. Perfect voor elke gelegenheid. Je kunt er perfect mee naar je werk maar ook naar school. Met een witte blouse kom je altijd mooi voor de dag.

Een blazer, iets die ook onmisbaar is in elke kledingkast. Het is perfect te dragen voor een werkdag maar ook als het iets meer casual mag. Een blazer is ook heel gemakkelijk te combineren met een simpel t-shirt. Je kan er een jeans onder dragen of op een kleedje. Soms zijn er zo van die dagen dat het te warm is voor een jas en te koud om zonder jas buiten te gaan. Daarvoor is een blazer perfect!

De little black dress, het is al jaren een must-have. Heb je opeens een feestje of een receptie waar je heen moet? Dan kun je altijd grijpen naar die little black dress. Het is heel simpel maar toch stijlvol. Is het nog iets te simpel voor het feestje? Dan kan je het perfect afwerken met accessoires.

Deze basics zijn onmisbaar in elke kledingkast. Denk hier dus zeker even aan terug als je de volgende keer gaat shoppen.

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren