fbpx

Barnängen

Een goed verzorgde huid is een absolute must. Onlangs maakte ik kennis met het met Barnängen. Een Zweeds merk met de visie ‘Niet te veel. Niet te weinig. Perfect in balans’.

Barnängen is in 1868 opgericht in Stockholm. Het Zweedse merk hecht veel belang aan de natuur. Het Scandinavische wordt ook doorgetrokken in het design van de producten. Ik ben al helemaal fan van de verpakking. Het straalt de rust van Zweden uit.

Door de ingrediënten die ze gebruiken, krijg je nog meer het gevoel van Zweden. Er wordt gebruikgemaakt van kruipbraam, één van de meest kostbare en zeldzame bessen ter wereld én werkt heel hydraterend. Haver beschermt de huid tegen uitdrogen. Vlierbloesem heeft dan weer een verzachtende eigenschappen. Berk zuivert en er wordt ook nog gebruikgemaakt van bloemenoliën en zeezout, typisch Zweedse producten.

Er zijn drie soorten verkrijgbaar van de shower cream en body lotion.

De sensitive bevat vlierbloesem en heeft verzachtende eigenschappen. Het verzorgt je gevoelig huid.

De caring bevat haver en is geschikt voor de normale tot droge huid. Het maakt je huid langdurig zacht en soepel.

De laatste soort, nutritive bevat kruipbraam. Het is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Je krijgt een langdurige hydratatie en een comfortabel huidgevoel.

Ik ben heel erg tevreden over de shower cream en de body lotion. Door de shower cream is je huid al zacht na het douchen. Terwijl gewoon douchen er vroeger altijd voor zorgde dat m’n huid uitdroogde. Als ik nadien de body lotion smeer is mijn huid helemaal top! 

De pomp in de verpakking is heel erg handig te gebruiken. Het maakt het heel gemakkelijk om je dagelijks in te smeren.

Tijdens deze koude dagen kan ik soms last hebben van zeer droge plekken. Dan is deze rescue body balm perfect. Het is een pure verwennerij voor de huid, lichaam en het gezicht. 

Het nordic rituals range is geïnspireerd door eeuwenoude Zweedse tradities en rituelen. Sauna Relax vermindert stress en vermoeidheid. Glacier Breeze heeft een unieke formule van zeezout en beschermend hydraterende serum. Midsommar Glow geïnspireerd op de zomerse zon, geeft je een zijdezacht huidgevoel.

Deze huidolie geeft een extra voedende en beschermde boost aan je huid. Het is fantastisch om te gebruiken als je een droge huid hebt.

Ik ben heel blij dat ik Barnängen heb leren kennen. Een budgetvriendelijk merk die goed is voor de huid.

Alle producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren