fbpx

Samsung QLED

Onlangs mocht ik een toptoestel van Samsung testen, namelijk de Samsung QLED Tv. Het waren veel leuke bingewatching avonden afgelopen maand.

De tv die ik heb getest heeft een afmeting van 55 inch (139cm). Een formaat die in de gemiddelde woonkamer past. Je kan kiezen om het toestel op te hangen aan de muur, op een tv kast te plaatsen of een voet voor de grond. Standaard wordt er een voet voor een tv meubel bijgeleverd.

Het toestel is heel erg mooi en fijn afgewerkt. Daardoor past het in elk interieur. Doordat er gebruik gemaakt wordt van de OneConnect heb je geen overbodige kabels meer. De OneConnect is een verzameling voor alle kabels van externe toestellen. Je plaatst het ergens in de woonkamer. De tv en de OneConnect zijn verbonden met 1 fijne kabel. Op die manier zie je geen kabels.

Ik was heel erg verrast door de functies van de tv. Het beeld is in 4K waardoor elk detail zichtbaar wordt. Perfect voor de film-, sport- en gaming-liefhebber. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van maar liefst 1 miljard kleuren (10bit). Je kan op de QLED ook veel meer doen dan gewoon tv kijken. Het is een smart tv, dus er kunnen allerlei apps geïnstalleerd worden. Surfen op internet, Youtube kijken, je status updaten op Facebook, het is allemaal mogelijk met de QLED.

Ik heb vooral heel veel Netflix gekeken. Mijn favoriete serie is ‘The Crown’, ik ben dan ook meteen beginnen bingewatchen. Ik hoefde zelfs maar 1 afstandsbediening te gebruiken. De QLED afstandsbediening is zo ingesteld dat het alle afstandsbedieningen vervangt. En je kan ook gewoon praten tegen de tv. Als je een app wil open, dan kan je het gewoon vragen. Het was dus zalig om te bingewatchen met de Samsung QLED. Ik heb dan ook af en toe eens een filmavond gehouden met de vrienden. Ze waren allemaal enorm enthousiast over de QLED.

Ik ben echt helemaal in de wolken over dit toestel. De beste tv die ik ooit geprobeerd heb. Ik heb gezocht naar een minpunt, maar die heb ik niet gevonden. Zeker een aanrader als je graag films kijkt. Het beeldschermkwaliteit is fantastisch.

Meer informatie is te vinden op de website van Samsung.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren