fbpx

Frosch limited edition afwasmiddel

De afwas doen is een dagelijkse klus, die niet altijd even prettig is. Frosch zorgt ervoor dat het de leukste taak van de dag wordt. Met de Limited Edition flesjes afwasmiddel zullen alle glazen stralen.

Ze hebben de bekende kikker Fred gekozen voor op de flesjes. Op de tekeningen is Fred in enkele grappige afwas situaties te zien. Het formaat van de fles kreeg een volledige make-over. Zo is het iets vrouwelijker en een druppelvormig silhouet.

Het afwasmiddel bevat het natuurlijke bestandsdeel Aloë Vera. Dit zorgt ervoor dat  de huid beschermt blijft. De formule van het Aloë Vera afwasmiddel is dermatologisch getest. Er is dus zeker en vast ook gedacht aan de gevoelige huidtypes.

Door het mooie design is zelfs het flesje een stuk decoratie geworden in mijn keuken. Het afwasmiddel doet goed z’n werk. Ik hoef ook helemaal niet veel te gebruiken.

Er zijn 5 ontwerpen die je kan verzamelen. Ze zijn in beperkte oplage te koop bij Delhaize voor €2,99.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren