fbpx

AEG AbsoluteCare droogkast

Een droogkast, we gebruiken het bijna dagelijks. Ik mocht deze fantastische droogkast van AEG uittesten. Eindelijk kan ik mijn wollen kledij drogen!

Alles wat de wasmachine ingaat kan ook gedroogd worden met de droogkast. Echt alles! Zelfs je favoriete wollen trui. Je hoeft geen schrik te hebben dat je van een large naar een small gaat. Het AbsoluteCare-systeem zorgt ervoor dat de kleding niet krimpt. De trommelbeweging en droogtemperatuur zijn aangepast aan de kleding. Ik had eerst schrik dat mijn wollen trui gekrompen ging zijn, maar dat is helemaal niet zo! Het kwam er zelfs zachter dan ooit uit. De vorm wordt ook veel langer behouden door het gebruiken van de droogkast. Normaal worden wollen kleren nogal snel uitgetrokken door ze op te hangen als ze nat zijn. Met deze droogkast is dat verleden tijd!

Niet alleen wol kan gedroogd worden. Ook je sportkledij kan erin. De droogkast is voorzien van volgende programma’s; katoen, synthetisch, mix, wol, zijde, strijkvrij, beddengoed, sportkledij, outdoor en dekbed. Heel wat programma’s dus. Je kan er werkelijk alles in drogen.

Als je een programma selecteert kan je kiezen hoe droog het moet zijn. Er is handdoekdroog, kastdroog en zongedroogd. De programma’s zijn heel gemakkelijk te kiezen. Ik vond alles vanaf het eerste moment heel duidelijk.

Wanneer er teveel in de droogkast zit wordt het aangegeven. Zo ben je altijd zeker dat de was goed droog is. De AEG SensiDry-technologie zorgt ervoor dat de kledij nooit wordt blootgesteld aan te hoge temperaturen.

Alles is heel gemakkelijk uit te kuisen. Je kan de condensatie laten weglopen door een buis of laten opvangen in de condenshouder. Met een condenshouder moet je die af en toe legen. Het vakje die het stof bijhoud is afwasbaar. Zorg er wel voor dat het goed droog is voordat het terug de machine ingaat.

De droogkast heeft een energielabel A+++, hierdoor wordt er bijna geen elektriciteit verbruikt. Gebruik je de machine graag ’s nachts? Dan is er zelf een extra stille functie. Wanneer je dit aanzet is de droogkast bijna niet meer te horen.

Mijn was is nu zo snel droog dat ik sneller mijn favoriete kledij terug heb. Ik ben heel erg tevreden over deze droogkast. Ik zou het niet meer kunnen missen. Nu kan ik ook gerust zijn dat mijn kledij goed behandeld wordt. Niet alleen de functies zijn zeer goed maar ook het design. Het is een mooi toestel die zeker mag gezien zijn en is van topkwaliteit!

De AEG Droogkast T8DEC86S is voor €800 te verkrijgen. Meer informatie vind je op AEG.be.

Hieronder som ik nog enkele specificaties op;

  • Capaciteit drogen: 8,0 kg
  • Warmtepomp
  • Energieklasse: A+++
  • Jaarlijks energieverbruik (kWh): 176
  • Condensatie efficiëntie: B
  • Geluidsniveau drogen: 65 dB

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren