fbpx

Opening vernieuwde Brantano

Ik was bij de opening van de vernieuwde Brantano in Mechelen zuid. Wat mij meteen opviel was de kledij. Ze hebben een keuze gemaakt uit collecties van verschillende merken. Zo kan iedereen iets vinden die perfect past. Ze hebben een eigen collectie ontworpen die er heel erg mooi uitziet. Ook de kwaliteit is zeer goed.

De medewerkers van de Brantano winkel is opgeleid door styliste Ilse Adams om de klant te helpen een outfit samen te stellen. Je kunt dus een outfit van kop tot teen laten samenstellen. Ze meten zelf je voeten, zo heb je altijd de perfecte maat.

Het logo van Brantano was al jaren oud en verouderd. Het was dus dringend tijd voor een nieuw concept. Ze willen nog steeds schoenen aanbieden voor de hele familie. Het gamma is natuurlijk veel ruimer geworden. Er is kledij voor groot en klein.

Tom Van Dyck die meewerkte aan het verhaald vertelde met plezier het merkverhaal van Brantano. Het concept is geworden ‘Like a walk in the park’. Je loopt bijna letterlijk door het park tijdens het winkelen.

Er is ook een geweldige reclamespot gemaakt. Deze werd aan ons getoond in preview. Elk diertje in de reclame moest in klei gemaakt worden. Ze zijn er maanden aan bezig geweest, maar het resultaat mag er zeker zijn.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Vanaf nu kan je ook online winkelen bij Brantano. Eindelijk kan je je favorieten aan huis geleverd krijgen.

Het nieuwe merkverhaal van Brantano is fantastisch geworden. De medewerkers hebben mij goed geholpen met het samenstellen van een outfit. Ze geven hun eerlijke mening zodat je zeker geen miskoop doet. Ik ga zeker en vast vaker winkelen bij Brantano!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren