fbpx

Deel herinneringen met HP Sprocket

Deze zomer ging ik op reis naar Punta Cana. Een paradijs dat is gelegen in de Dominicaanse Republiek. Het was fantastisch!

Ik ging er van alles bezoeken van een lokale markt tot een onbewoond eiland. Er waren ook veel koffieplantages. Daar zag ik hoe ze koffie branden.

Tijdens de vakantie nam ik ontzettend veel foto’s. De HP Sprocket was mee om de foto’s te printen. Toen ik op bezoek was bij een familie nam ik foto’s van het kindje op het strand.

Met de Sprocket printte ik het meteen af. De familie was zo blij om een echte foto te hebben. Er is helaas veel armoede. Het was dus een prachtig moment om die mensen zo gelukkig te zien met een foto. Ze konden de foto meteen aan de muur kleven. De foto’s zijn namelijk ook een sticker.

Uiteraard waren er ook momenten dat ik genoot van de zon aan het zwembad. Het was super om zelf aan het zwembad mijn vakantiefoto’s te kunnen afdrukken.

Het was een fantastisch vakantie. Een land die heel veel te bieden heeft. Ik ga zeker en vast nog eens terug want ik wil nog zoveel doen daar.

De HP Sprocket is ook perfect om mee te nemen onderweg. Je hebt zelfs geen internet nodig om het te gebruiken. Ideaal om je foto’s te delen met vrienden of de lokale bevolking.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren