fbpx

Miele Laundry Garden

Ben jij bij de gelukkigen die dit jaar naar Tomorrowland gaan? Je beleeft er de tijd van je leven maar je perfecte festival outfit wordt vuil. Gelukkig is Miele dit jaar weer van de partij. Ik maakte mijn wasmachine alvast Tomorrowland proof.

De Miele Laundry Garden is ook dit jaar weer te vinden op Dreamville. Je kan er je festival outfit laten wassen. Maak ook zeker een foto bij Miele. Post de foto op Instagram met de hashtag #mielelaundrygarden. Miele doet gratis je was als je de foto laat zien. De moeite waard dus om een foto te posten.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren