fbpx

Decathlon Easybreath

Decathlon laat je maximaal genieten van het snorkelen deze zomer. Geen gedoe meer met snorkels die niet goed zitten of je zicht die belemmerd is door de duikbril.

De Easybreath van Decathlon is een snorkelmasker. Je hoeft geen snorkel meer in je mond te houden. Alleen het masker opzetten en gaan snorkelen. Het is super handig dat je gewoon via je neus kan ademen. Doordat je geen kleine duikbril op hebt, is het mogelijk om een panoramisch zicht te hebben van de onderwater wereld.

Op het eerste gezicht lijkt het een raar masker. Eens je het gebruikt hebt wil je gewoon niets anders meer. Het is zo handig dat je geen snorkel meer in je mond hoeft te steken. Gewoon ademenen via je neus!

Ga jij deze zomer snorkelen? Probeer zeker eens de Easybreath van Decathlon. Voor €29,99 is er al eentje van jou!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren