fbpx

Nuki Smart Lock

Ben je het beu om altijd te zoeken achter je sleutels? Je laat ze overal liggen en als je snel weg moet vind je ze niet? Dan is Nuki Smart Lock perfect voor jou!

Het is gedaan met het zoeken naar je sleutel. Voortaan kan je altijd in huis als je je smartphone bij hebt. Je installeert het slot en de app. De deur gaat dan open als je thuiskomt. Heel erg handig! Als je thuiskomt met je handen vol boodschappen gaat de deur gewoon open.

Nuki kan geïnstalleerd worden op alle Europese sloten zonder dat er iets moet aangepast of vervangen worden aan het huidige slot. Er is een ijzeren plaatje bijgeleverd die je rond het slot doet. Daarna klik je Nuki erop. Het was in nog geen 10 minuten geïnstalleerd.

De deur kan worden geopend met Wi-Fi en Bluetooth. De bridge garandeert je een vlotte werking. Het is natuurlijk belangrijk dat je altijd binnenraakt. De bridge is immers nog gemakkelijk te installeren. Die plaats je in het stopcontact en verbind je met je telefoon.

Maar wat als er opeens iemand binnen moet zijn en je bent niet thuis? Je kan namelijk heel snel iemand toevoegen en die persoon de toegang geven. Je kan het zelfs instellen voor een bepaalde tijd.

Nuki is voorzien van end-to-end encryptie. Dat wil zeggen dat er nooit een indringer toegang zal krijgen. Niemand kan je slot hacken ;-).

Natuurlijk ook een belangrijke vraag, wat als de batterijen het begeven? Geen nood, Nuki geeft op tijd aan als er nieuwe batterijen nodig zijn.

Ik wist eerst niet wat ik van Nuki kon verwachten, maar ik ben heel tevreden. Er is nog geen enkel moment geweest dat Nuki mij in de steek heeft gelaten.

Wil je zelf ook een Nuki Smart Lock? Dat kan voor €229. Een Nuki Combo met Nuki en bridge is €299. Je kan Nuki aanschaffen op de webshop.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren