Lenovo Moto G5 Plus

Ben je op zoek naar een smartphone en je wilt geen groot bedrag daarvoor geven? De Lenovo G5 Moto Plus is dan helemaal perfect voor jou.

Ik testte de Lenovo G5 Moto Plus uit. Ik ben er heel erg tevreden van. Hij is meer dan zijn geld waard. Het toestel heeft Android, gemakkelijk om je Google account te verbinden. Mijn contacten, mails en agenda waren in enkele minuten overgezet.

De Moto G5 Plus heeft ook een dual sim. Je kan 2 simkaarten gebruiken. Heel erg handig als je nog een extra nummer voor je werk hebt.

Over de batterij ben ik ook heel erg enthousiast. Gemiddeld gaat hij zo’n 2 dagen mee. Dat heb ik nog nooit gehad bij een smartphone. En dat terwijl de bluetooth de hele tijd aanstaat en ik te veel op Instagram kijk ;-).

Het eerste moment dat de Moto G5 Plus aanging was ik meteen verbaasd. Het kleurenscherm is ontzettend goed. De kleuren zijn heel helder.

De camera stelde mij wel teleur. De foto’s zijn niet zo zuiver. Het is ook jammer dat de camera lang de achterkant uitsteekt. Hij ligt nooit helemaal plat.

De Lenovo Moto G5 Plus heeft ook een vingerafdruk. Je kunt de smartphone dus heel snel ontgrendelen. Er is ook een functie die je kan inschakelen voor thuis, je kan dan gewoon ontgrendelen zonder code of vingerafdruk.

Ik zou de Moto G5 Plus zeker aanraden als je een budgetvriendelijke smartphone wilt. Hij is verkrijgbaar in goud en zwart. Voor €276 is de Lenovo Moto G5 Plus al van jou.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren