fbpx

Ellis Gourmet Burger Brussel Flageyplein

Er is een nieuwe Ellis Gourmet Burger geopend! Gisterenavond was ik bij de opening van de nieuwste vestiging van Ellis Gourmet Burger.

Eet je ook zo graag burgers? In Brussel op het Flageyplein kan je nu ook gaan eten bij Ellis. Overheerlijke burgers hebben ze daar. De locatie is ook heel erg goed.

Er waren lekkere ijsjes van Pops.

Je kan bij Ellis Gourmet Burger op het Flageyplein ook de burger ‘Le Flagey’ eten. Een smaakvol schijfje rundvlees met daarbovenop zachte pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. Gecombineerd met gekarameliseerde uien en gemarineerde rode ui en afgewerkt met mosterdmayonaise en zijdeachtige gesneden icebergsla. Dat klinkt toch overheerlijk? Ik heb hem geproefd én hij is zo goed.

Het vlees was van de beenhouwer ‘Dierendonck‘.

Het is zeker en vast de moeite om bij Ellis Gourmet Burger te gaan eten als je in Brussel bent.

Place Flagey 13, 1050 Brussel

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren