fbpx

Samen eropuit met Kinder

Kinder kennen we van die heerlijke chocolade. Je moet zelf geen kind zijn om van die fantastische chocolade te kunnen genieten. Ze deden onderzoek naar de bezigheid van kinderen in België en Nederland.

De familiebarometer, een onderzoek van Kinder Chocolate. Ouders geven een 8,1/10 voor het geluk van hun kinderen. Hoe jonger het kind, hoe gelukkiger. Zijn de kinderen nu het gelukkigst als ze gamen en tv-kijken? Helemaal niet! Ze spelen nog altijd het liefste buiten. Een verassende uitkomst van het onderzoek. Ook uitstapjes met het gezin vinden ze fantastisch.

Kinder Chocolate heeft een nieuwe actie. Op de verpakking staat een unieke code vermeld. Die code kan je inwisselen op de website. Dan heb je gratis toegang tot één van de 500 activiteiten voor gezinnen. Tijd voor quality time met de hele familie!

Uiteraard vind ik het ook nog steeds fijn om tijd met de familie door te brengen. Dit weekend was het ideaal weer om te gaan picknicken. Ik had dit eerlijk gezegd al jaren niet meer gedaan, maar het was top! Picknicken is dus ook het perfecte uitstapje voor je gezin. De kinderen zullen je dankbaar zijn, zeker wanneer ze een stukje Kinder Chocolate krijgen  ;-).

Wil jij ook gaan picknicken met deze toffe picknickzak? Hou dan zeker de blog en Instagram in de gaten. Binnenkort veel meer.

Ga ondertussen zeker je Kinder Chocolate halen in de winkel en wissel je code in op kinderchocolate.nl/be.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren