fbpx

Rituals Express Your Soul Body Scrub

Rituals heeft weer een limited edition scrub. Express Your Soul doet je al verlangen naar de zomer. 

Deze scrub is speciaal ontworpen om de huid te voeden en te revitaliseren. De frisse citrusgeur laat je helemaal wegdromen. Na het scrubben voelt mijn huid heel zacht aan. Het bevat namelijk vooral suiker en olie. Ik ben helemaal fan van de scrub van Rituals. Al jaren zijn ze mijn vaste scrub onder de douche.

Gebruik de scrub 1 tot 2 keer per week. Door regelmatig te scrubben krijg je ook sneller die prachtige zongebruinde tint. Een scrub beurt is dus zeker aangeraden voordat je vertrekt op vakantie ;-).

De verpakking springt meteen in het oog. Door de frisse kleuren verlang je al naar de zomer.

De scrub is heel goed, de verpakking is mooi en het ruikt super lekker. Maar is de inhoud ook goed? Ik bekeek natuurlijk ook even de ingrediënten. Het hoofdingrediënt is suiker, dat werkt als antioxidant. De olie komt van de Macadamia boom. Die boom is afkomstig uit Australië. Eigenlijk neem je zo een beetje het exotische mee in je douche.

De scrub is heel erg goed. Er zijn zelfs geen ingrediënten die minder goed zijn voor je huid (geen siliconen te vinden ;-)).

De scrub kan je kopen in de Rituals winkel of op de online shop voor € 19,50.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren