fbpx

5 cadeaus voor mama

Nog even en we mogen de mama’s weer in de bloemetjes zetten. Dat gaat natuurlijk altijd samen met een leuk cadeautje. Elk jaar is het weer een zoektocht. Ik geef je alvast 5 tips.

Heeft je mama graag iets nieuw in haar interieur? Dan is de zetel van Vincent Sheppard iets voor haar. Ze zal rustig in de zetel kunnen relaxen met een goed boek of een lekkere aperitief. De zetel is verkrijgbaar voor €499.

Is je mama eerder creatief? Dan is de Atelier Box van Veritas zeker en vast iets voor haar. Ze zal hippe cardigans, wandtapijten en juwelen kunnen maken. Wie weet mag jij dan ook iets van haar mooie creaties dragen. De Atelier Box is verkrijgbaar vanaf €15.

Is je mama een keukenprinses?  De Crock-Pot Dura Ceramic CR027X zal dan zeker iets voor haar zijn. Een slowcooker waar ze lekkere gerechtjes in kan klaarmaken. Als ze nog geen keukenprinses zou zijn, dan kan ze dat nu zeker worden. Deze Crock-Pot kost €159,95 maar er is al één beschikbaar vanaf €49.

Is je mama een echte koffieliefhebber? Verras haar met heerlijke koffie. Nespresso heeft een box van de Pure Collection. De doos heet ‘Make her feel unique’. Er zitten 2 Lungo tassen en onderzetbordjes bij. Verkrijgbaar voor €24.

Gaat je mama graag op reis? Dan kan ze zeker de Samsonite toilettas gebruiken. Ze hoeft niet elke keer alle spulletjes uit te halen als ze in een hotel verblijft. Met de hanger kan ze het overal ophangen. De Samsonite toilet organizer is verkrijgbaar voor €44.

Met deze cadeautjes zal je mama zeker blij zijn. Fijne moederdag!

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren