fbpx

Miele op Goed Gevoel Ladies Fair

Vorige week was ik aanwezig op de Goed Gevoel Ladies Fair. Ik ging langs bij Miele om hun nieuwe producten te testen. Én er waren enkele producten die mij echt verrasten! 

Miele heeft sinds kort nieuwe producten in het gamma. Ze vinden dat ze ook wasproducten moeten aanbieden. Ze hebben al de machines, waarom dan geen producten. Ik was er heel benieuwd naar!

Er zijn producten om je sportkleren te behandelen. Maar ook een product die op je winterjas kan doen. Als de jas in aanraking komt met water blijft het erop liggen. Echt fantastisch! Het werd gedemonstreerd op een handdoek. Het werkt dus echt! Ik kan niet wachten om het uit te proberen.

Miele heeft ook nog een nieuwe wasmachine. Een wasmachine kan bijvoorbeeld 8kg aan. Meestal steek je er geen 8kg in, maar je doet wel wasproduct in voor 8kg. Je kan dus eigenlijk meer gaan besparen. De nieuwe wasmachine van Miele doseert het product. Onderaan in de machine zit het wasproduct. Met 1 product kan je wel even wassen.

Er is ook een nieuwe droogkast met geur! In de droogkast zit er een vakje waar een geurtje in kan. Zo ben je er altijd zeker van dat alles goed ruikt.

Alle nieuwe producten kan je ontdekken op de website van Miele. Misschien tijd voor een nieuwe wasmachine? 😉

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren