fbpx

Mercedes A45 AMG

De Mercedes A45 AMG verbaas je elke keer weer. Een prachtige auto die ook niet te groot is. Met z’n 381 pK is het de snelste van de A-klasse. Als pK je niets zegt, dat is in 4,2 seconden naar 100 km/h. De auto heeft ook nog een stand Sport+, dan ontdek je de sportiefste kant én dat is een geweldig gevoel. Hij is niet enkel super snel maar ook het design is geslaagd.

Vanaf het moment dat ik de motor startte was ik verkocht. Het is een echt pareltje. Een auto is toch een beetje m’n tweede thuis. De binnenkant vind ik dus zeer belangrijk. Alles is tot in de details afgewerkt. Het interieur is sportief met rode accenten. Er is ook veel meer ruimte dan je zou verwachten. Zelfs op de achterbank is er genoeg plaats.

Hij kan ook zelf parkeren, super handig! Op het dashboard zie je direct als je in de plekje past.

Eenmaal je met deze auto gereden hebt wil je hem nooit meer weg! Natuurlijk kan ik er blijven over vertellen maar foto’s zeggen veel meer.

Onderaan het artikel kan je nog enkele opties en technische gegevens vinden.

Achteruitrijcamera, dodehoekassistent, herkenning snelheidsborden, AMG-Performance zetels, verbrede zijvleugels AMG-velgen, Harman Kardon surround sound system, verwarmde zetels,…

280 kW (381 pk), 6,9 – 7,3 l/100 km

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren