fbpx

Hansaplast Limited edition

Hansaplast, bekend van de pleisters. Ze hebben nieuwe pleister die helemaal niet saai zijn! 

Ben je het beu om de pleisters in huidskleur te gebruiken? Dan is er goed nieuws. Hansaplast heeft namelijk een nieuwe limited edition. Zo zijn er de ‘don’t worry’ pleister. In dit pakje zitten verschillende kleurtjes die je dag opfleuren.

Wil je eerder een figuurtje? Dan is ‘Be Happy’ iets voor jou! Er zijn verschillende figuurtjes zoals watermeloenen, flamingo, sterretjes,…

De pleisters hebben natuurlijk de top kwaliteit van Hansaplast! De kleuren zijn veilig voor de huid en het is gemaakt in huidvriendelijk materiaal. Zelfs het verwijderen van de pleister is volledig pijnloos.

Ze zijn echt leuk voor iedereen. Onlangs heb ik een ongelukje gehad in de keuken én ik heb deze pleisters gebruikt. Ze zijn top en fashionable!

De limited edition pleisters zijn te koop in de supermarkt voor € 3,99.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren