fbpx

Bubbly Bubbles

Het is gedaan met de prikkende oogjes of saaie producten die goed zijn voor de kinderen. Eindelijk kunnen ze hun eigen verzorgingsproducten hebben die helemaal goed zijn voor de huid én ook nog eens hip zijn.

Belgische producten, dat wil ik altijd wel ontdekken! Er zijn zoveel leuke producten voor kinderen op de markt maar geen enkele daarvan is goed voor de huid. Als je iets wil die hypoallergeen is, is het meestal een minder funny verpakking. Bubbly Bubbles brengt hier verandering in.

Ze hebben parfum, douchegel, handzeep, lippenbalsem en nog meer accessoires in het assortiment. Er zijn ook kleine flesjes douchegel. Heel handig om mee te nemen in de sportzak. Zo hebben ze ook hun eigen flesje douchegel.

Ik liet de douchegel en de lippenbalsem uitproberen door een sportief meisje! Ze gaat elke week dansen en vroeger nam ze een veel te grote douchegel mee. Het was ooit eens uitgelopen in haar tas, niet handig! Ze is super enthousiast over de douchegel. Ook de lippenbalsem is goedgekeurd. Het blijft lang en smaakt goed. Ze vindt het leuk dat het fruitgeurtjes zijn én kleurrijk is. De lippenbalsem heb ik ook even getest én ik moet haar zeker gelijk geven. Het smaakt lekker en verdwijnt niet snel.

Wij zijn fan van Bubbly Bubbles! Je kunt de producten kopen in de apotheek of online. Meer info kan je ook vinden op de website van Bubbly Bubbles.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren