fbpx

Lenovo YogaBook

Onlangs mocht ik een nieuw product van Lenovo testen. Een tablet die perfect is om onderweg te werken of voor wie creatief wil zijn.

De Lenovo Yoga Book is een prachtige tablet die focust op creativiteit en productiviteit. Hij heeft veel te bieden.

De Yoga book kan gebruikt worden als gewone laptop maar ook als een echte tablet. Heb je zin om Netflix of andere films te kijken? Dan is het handig dat het scherm kan geplooid worden. Er is geen toetsenbord die in de weg zit zoals bij een gewone laptop. Het toetsenbord valt dan gewoon uit zodat er ook geen ongelukken kunnen gebeuren. Als je wel moet typen komt er een gewoon toetsenbord op het scherm tevoorschijn. Zo gebruik ik hem ook om gewoon sociale media te bekijken.

Soms moet je iets productiever zijn en dan is hij handig met toetsenbord. Het ‘Halo Keyboard’ is van touch screen. Ik had wat schrik dat het niet zo vlot zou typen maar dat is helemaal niet zo. In het begin is het natuurlijk wennen maar na enige tijd ben je het helemaal gewoon.

Er zit een knop op het toetsenbord om de schrijf functie aan te zetten. Dan kan je met de stylus schrijven. Schrijven kan enkel op het ‘Halo Keyboard’, zeker niet op het scherm. Dit is echt heel leuk om te doen. Het nodigt uit om creatief te zijn. Wie graag tekent zal zich zeker kunnen uitleven. In de teken app zijn er verschillende soorten kleuren en materiaal beschikbaar. Je kan schilderen maar ook evengoed met een vulpen schrijven.

Wie liever met echt pen en papier schrijft zal ook enthousiast zijn. Er zit een notitieblok bij waarop je kan schrijven. De punt van de pen vervang je dan door een echte stylo. Zo kan je schrijven maar natuurlijk ook tekenen. De blok is ook aan te vullen met een gewone A5 notitieblok. Het is gemakkelijk om te wisselen tussen het Halo toetsenbord en de schrijfmodus. Je moet gewoon lang op het stylo icoontje klikken. Wanneer je de schrijfblok bevestigd wordt de Note Saver app ook meteen geopend.

Aan de batterij heb ik niets op te merken. De batterij gaat zeker de hele dag mee, zelfs dan had ik nog over. Hij moet zeker niet veel opgeladen worden. Heel handig voor onderweg!

Ik vindt de Lenovo YogaBook fantastisch! Hij weegt niet veel en is niet te groot. Perfect om mee te nemen en onderweg productief te zijn. Als je in een vergadering zit kan je ook gewoon noteren en alles staat direct digitaal. Heel gemakkelijk om meteen door te sturen of op te slaan. Doordat het scherm gemakkelijk om te plooien is kan de YogaBook goed als tablet gebruikt worden.

Er zijn 2 verschillende modellen verkrijgbaar. Je hebt keuze tussen de YogaBook met Android of Windows 10. Dit model is met Android.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren