fbpx

Ga voor de armytrend

Kaki is echt een trend geworden. Het is een leuk kleur waarbij je veel kan combineren. Je kan het doortrekken in alle accessoires. 

Er is een echte armytrend in modeland. Het is een stoer kleur en toch heeft het klasse. In deze moodboard kan je inspiratie opdoen. Er is zelfs een fiets in kaki! Fantastisch, je camouflagelook is zo perfect.

De fiets vindt ik echt super. Dit is er eentje van Cortina. Het is de U4 Raw Stone Bridge Matt. De Cortina U4 Raw Stone Bridge is verkrijgbaar in dames- en herenvariant met zeven of met drie versnellingen en handremmen. De Cortina U4 Raw is er ook in een elektrische variant. Een elektrische fiets is super handig!

Ik heb alvast veel inspiratie opgedaan en jij?

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren