fbpx

CoffeeBelgium

Onlangs ontdekte ik CoffeeBelgium. Ik had er nog nooit van gehoord. Wat ben ik blij dat ik dit fantastische merk ontdekt heb! 

CoffeeBelgium is een kledingmerk die helemaal Belgisch is. Natuurlijk, de naam zegt het zelf. Ze hebben t-shirt met bijhorende hashtags. Zo heb je #IAMAULAIT, #IAMNOIR en #IAMSUCRÉ. Het is niet alleen voor vrouwen, de mannen zijn ook welkom.

De top vrouw achter CoffeeBelgium is Tonya MA Schamp. Ze doet het super! Ik ga haar zeker en vast verder volgen!

CoffeeBelgium kan je ontdekken op de website.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren