fbpx

Lenovo x AddMyBerry

img_1272Lenovo is een erg gekend voor hun laptops. Hun imago is vooral zakelijk. Met de komst van de Yoga Book willen ze dat veranderen. Ze sloegen de handen in elkaar met het Antwerpse modelabel AddMyBerry.

De Yoga Book is een nieuwe innovatieve tablet van Lenovo met een ‘halo’ toetsenbord dat je in een mum van tijd kan omtoveren tot een professioneel tekenpaneel. De perfecte gadget voor creatievelingen.

Samen met AddMyBerry hebben ze besloten een t-shirt te ontwerpen. Niet zomaar eentje. Een t-shirt die er super goed uitziet! Er zullen 100 exemplaren van verkocht worden. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel Save The Children.

De feestdagen zijn de perfecte timing om goede doelen te steunen!

Het t-shirt is te koop op de webshop van AddMyBerry.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren