fbpx

Nutella #CookieDonation + WIN

nutella-box-2Nutella, de lekkerste choco ter wereld! Het is Kerstmis, een tijd waar iedereen er voor elkaar is. Nutella heeft een actie voor SOS Kinderdorpen. Bak zelf koekjes en steun hen! Maak ook kans op de exclusieve Nutella box!

Tijdens deze dagen moeten we ook eens denken aan de mensen die het minder goed hebben. Nutella heeft hiervoor het goede doel SOS Kinderdorpen uitgekozen. Het doel is om SOS Kinderdorpen € 20.000 schenken om de renovatie te ondersteunen van hun 5 opvanghuizen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Iedereen kan deelnemen aan de actie! Nutella daagt iedereen uit om kerstkoekjes of een kerstdessert te maken en er een foto van te nemen. Die foto post je dan op www.cookiedonation.be of op Instagram met de hashtag #CookieDonation.

WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN

Een super mooi initiatief van Nutella! Wil je ook eigen Nutella koekjes maken? Goed nieuws, ik mag namelijk 5 gift boxen weggeven. Waarvan er 2 hier te winnen zijn én 3 op Instagram.  Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder in een reactie zetten wat jou favoriete dessert is!

Deelnemen kan tot 30 december 2016 (post ondertussen al een foto van jou kerstdessert!)

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren