fbpx

Merry Christmas

Vrolijk kerstfeest! Ik wens je fijne feestdagen toe. Geniet van deze kerstdagen met je familie en iedereen die je lief hebt.

Neem misschien ook even de tijd om deze mooie video van KLM te bekijken. Voor heel veel mensen gaat Kerstmis over verbinden met elkaar. Gisteren lanceerde KLM een Kerstvideo op Youtube en Facebook die gebaseerd is op het principe van dit verbinden. De video heeft al 15 miljoen views in minder dan 24 uur!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren