fbpx

SPIN remote

img_2157Afstandsbedieningen, daar hebben we er zeker genoeg van. Het is vervelend om telkens van afstandsbediening te wisselen. Tot ik de SPIN remote ontdekte! Gedaan met alle ‘bakskes’. 

img_2165

SPIN remote is een afstandsbediening die je alles in één biedt. De tv luider zetten, lichten dimmen, kanaal verzetten,…. Dat kan hij allemaal!

Ik gebruik hem nu bijna drie weken en dat bevalt mij helemaal. SPIN remote heeft een heel mooi design. Hij is ontzettend gemakkelijk te configureren. Eerst en vooral moet je de app downloaden. Je kan een favoriet kleurtje kiezen. Achteraf kan je het ook nog aanpassen. Ik heb ondertussen al heel wat kleurtjes gehad.

img_2179

Daarna kies je wat je eerst wilt instellen. Ik koos als eerste voor het geluid van de tv. Op de app selecteer je de beweging. Met de klassieke afstandsbediening blijf je op de knop voor volume drukken terwijl de app opneemt. Na dit is het al ingesteld! Het is zeer gemakkelijk en snel. Het is ook mogelijk om de tv uit te schakelen met de SPIN remote. De Apple TV heb ik hier ook op aangesloten.

Als je Philips HUE lampen hebt kan je deze ook gebruiken. Naar tv aan het kijken? Dan kan je met dezelfde afstandsbediening de lichten dimmen. Er zijn tot wel 20 verschillende commando’s beschikbaar.

In het begin vond ik sommige functies zoals draaien niet goed werken. Nadat ik even verder zocht in de app zag ik dat de intensiviteit veranderd kon worden. Ik heb hem een beetje gevoeliger gezet. Nu werkt hij helemaal perfect.

Verwacht niet dat hij alle functies vervangt maar het is gemakkelijker voor de basisfuncties.

img_2181

Een perfect cadeau om onder de kerstboom te geven. Iedereen zal hiermee tevreden zijn. Jong of oud, we kijken allemaal tv of luisteren muziek.
Het is niet het zoveelste gadget die we willen maar eigenlijk niet nodig hebben. Eens je het hebt kan je niet meer zonder! Het is niet heel goedkoop maar zeker zijn geld waard.

spin-remote-smart-lighting-controlDe app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.
Beschikbaar met iPhone (6+, 6s, 6, 5s, 5c, 5, 4s), iPad (Air mini, 3e en 4e generatie), iPod touch (5e generatie of hoger), iOS 8.0 of hoger vereist, Bluetooth® 4.0 of hoger, Android™ apparaten met Android 4.3 of hoger met Bluetooth® 4.0 of hoger.

SPIN Remote is te koop voor € 99,99 op hun webshop. Dit product behoort zeker tot mijn favorieten van 2016!

 

 • Design
  10
 • Kwaliteit
  9
 • Prijs
  7
 • Gebruiksvriendelijkheid
  10
Positief
Negatief
910
1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren