fbpx

Kneipp Silky Secret

img_1725De temperaturen beginnen te zakken en onze huid heeft meer verzorging nodig. Met deze producten van Kneipp kom je zeker de winter goed door. 

Kneipp Silky Secret belooft je een zijdezachte huid. Natuurlijk was ik heel benieuwd. Ik was meteen verkocht door de geur alleen al. Het is geen overweldigende geur maar heel licht. Dat maakt het aangenaam om de producten dagelijks te gebruiken. Het is de geur van zijdeboombloesem.

In alle producten zit er wonderolie. Het is geen wonder maar het maakt je huid wel heel zacht. Melkproteïnen zijn er ook in terug te vinden. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzorgen.

img_1744

img_1760

In de douche kan je kiezen voor de douche crème. Een zachte structuur en een heerlijke geur! Na de douche vindt ik het eigenlijk niet meer nodig om de body lotion te gebruiken. Mijn huid voelde al heel zacht. Voor een optimaal resultaat doe ik het toch. De combinatie samen is perfect!

img_1777

img_1783

Wie toch eerder een fan van het bad is kan de badcrème kiezen. Dit product werkt even goed. Het beste is om er 2 dopjes in te doen én goed te schudden voor gebruik.

img_1818

Kneipp Silky Secret heeft mij aangenaam verrast. Alles is dermatologisch getest. Uiteraard niet op dieren getest.

Kneipp Silky Secret is te koop in de drogisten en webshops.
Body Lotion – € 9,49
Badcrème – € 9,49
Crème douche – € 5,99

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren