fbpx

#Zeghetmetnutella

img_1498Nutella, waarschijnlijk te vinden in elk huis. Het is belangrijk om iemand af en toe een positieve boodschap te geven. Met deze actie van Nutella kan je iemand verassen.

Het is leuk om eens een positieve boodschap te krijgen van iemand. Nutella heeft stickers ontworpen met een leuke tekst op. In de verkoopstanden in de winkels zullen er stickers te vinden zijn. Die kan je dan aanbrengen op een pot en cadeau geven!

img_1507Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde pot Nutella te maken. Op de website van Nutella kan je met max. 14 karakters een boodschap maken. Ik heb mijn pot ook gepersonaliseerd. Op de website kan je ook .gif teksten downloaden om te delen.

ik-mis-jehappy-birthday

Ik vindt de actie van Nutella super! Tijd om een naaste van je te verassen!

Vanaf 28 september 2016 in alle winkels van Carrefour, Champion, Delhaize, Intermarché, Cora, Match, Makro, Spar en Lidl in België.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren