fbpx

Showcase Safi

Gisterenavond was er een showcase van Safi. Het was fantastisch. De muziek, de locatie alles was goed!

In de A-tower bij Klub Goud was er gisterenavond de showcase van Safi. Hij bracht er enkele liedjes van hem waaronder ‘Fine’. Vanop de 21e verdieping mochten we genieten van de beste beats. Het liedje blijft echt hangen. Je zal er wel enkele dagen mee in je hoofd zitten.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren