fbpx

Nieuwe layout + win Kneipp producten

The Spotlight heeft een nieuwe layout! De vorige layout was al enkele jaren oud waardoor sommige dingen gedateerd waren. Het werd tijd voor een frisse look!

Op de beginpagina kan je nu veel meer artikelen zien. Het is makkelijker om door de onderwerpen te bladeren. We hopen dat je hierdoor een leukere ervaring hebt op de blog. Ik zou Ernst van ECDJ graag bedanken voor de mooie blog! Hij is super om mee samen te werken. Hij luistert wat je precies wil en doet het dan helemaal zoals je in gedachten had. Heel erg bedankt voor de leuke samenwerking!
Als je toch ergens een foutje zou tegenkomen, laat het dan alstublieft weten in de reacties.

Omdat het afgelopen maand onze 5e verjaardag was en er een nieuwe layout is, wil ik een winactie doen. Begin deze zomer schreef ik een review over Kneipp body mousse. Ik mag 2 pakketjes met 2 body mousses weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op Kneipp Body Mousse?

Volg @TheSpotlightBe én @KneippBenelux op Instagram.

Of

Je kan ook meedoen door onze foto op Facebook te delen en Kneipp te volgen!

Daarna laat je hieronder een reactie achter met jouw Instagram of Facebook naam, zo weten we dat je deelneemt. Je reactie wordt niet zichtbaar op de blog! Je Instagram of Facebook naam wordt vertrouwelijk behandeld. Deelnemen kan tot 21 september 2016. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

4 Reacties
  1. Heey!! Ik zou heel graag willen winnen dus ik hoop echt dat jullie mij uitkiezen❤ Xx Olin❤?

    (PS) Ik heb al eerder zo’n soort produckt gebruikt en mijn huid werd er zo zacht en en het was zo’n lekker geur!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren