fbpx

Miracles herfst-winter ’16-’17

De AC Collectie is het hart van de Miracles collectie. Ze is ook weer deze winter heel uitgebreid en omvat zowel klassiekers zoals tijdloze hangers met een parel als opvallende halssnoeren en oorringen voor de feesten.

Mooi in al hun eenvoud zijn de kristallen hangers en bedeltjes geslepen in hart- of druppelvorm. Blikvangers zijn de handgemaakte oorringen in gouddraad die in een klein Belgisch atelier vervaardigd zijn.

De collectie is deze keer ook weeral heel geslaagd. Net zoals de collectie met haar dochter Elena. Hierover later meer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren